Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din Vest

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Pe numeroase artere rutiere importante din ţară circulaţia auto se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza de deplasare, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să folosească luminile de întâlnire ziua pe toate categoriile de drumuri şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este oprită pe două drumuri naţionale, respectiv: DN67C Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34 – 60 şi DN7C Transfăgărășan, între Piscu Negru şi Bâlea Cascadă, pe tronsonul kilometric 104 – 130.

În judeţul Hunedoara, în perioada 13 – 20.11.2017, se vor executa lucrări de reabilitare a Podului Șoimuș, situat pe DN76 (kilometrul 0+000 – kilometrul 0+600). Execuția lucrărilor presupune închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule. Pe durata desfăşurării lucrărilor, rutele alternative vor fi următoarele:

– pentru sensul Arad – București și retur: DN7, până la kilometrul 377+520, nod rutier Simeria cu acces la A1, kilometrul 353+666;

– pentru sensul Brad – Deva și retur: DN76, nod rutier Șoimuș, intrare A1 kilometrul 369+610, nod rutier Simeria, kilometrul 353+666, cu ieșire pe DN7, la kilometrul 377+520 – DN7 Deva.

Cele mai citite

Related Articles