[FOTO] Părintele Mihai Ciucur despre proiectul umanitar „Împreună dăruim viață” în această seară de la ora 22

Motto:„Nu avem voie să fim spectatori la ce ni se întâmplă.” Dan Puric  

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„Sufletul nu cunoaşte situaţii de viaţă fără ieşire.” Marcel Proust

Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte coordonată de Părintele Mihai Ciucur împreună cu partenerii de la Asociația „Din inimă pentru inimă” şi cu susţinerea Radio România Reşiţa, derulează  demersul umanitar „Împreună dăruim viață”, în municipiul de pe Bârzava şi în Banatul de Munte.

Radio România Reșița, în calitate de principal partener media al campaniei, susține acest demers umanitar solidarizându-se cu toți cei care știu că un gest de blândeţe salvează suflete.

Acest proiect umanitar are două părți: acțiunea de donare de sânge propriu-zisă şi a bonurilor primite pentru achiziţia de alimente, iar partea a doua presupune oferirea acestor alimente, dar şi a unor Biblii bătrânilor singuri din Reşiţa şi din judeţul Caraș-Severin.

La numerele de telefon 0255.20. 60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu Părintele Mihai Ciucur.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog:„Sufletul nu cunoaşte situaţii de viaţă fără ieşire.” Marcel Proust

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles