Un român de 36 de ani a fost practic omorât în bătaie la Londra, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a relatat astăzi publicația Adevărul care citează presa britanică

Sorin Șerbu este numele românului care a fost atacat de un grup de 8 indivizi mascați într-o zonă de periferie a Londrei, și a fost lovit cu bâtele minute în șir.

Poliţia a fost alertată de locuitorii zonei, care au povestit că, în jurul orei 1.00 a zilei de duminică, victima a fost înconjurată de opt indivizi, toţi cu cagule şi înarmaţi cu bâte de baseball, care l-au lovit fără milă minute în şir.

Sorin a fost găsit într-o baltă de sânge de polițiștii care au ajuns la fața locului și a fost transportat de urgență la un spital din zona, dar din păcate a decedat la mai puțin de două ore după ce a ajuns acolo.

Mai multe camere de supraveghere din zona în care a avut loc crima  au înregistrat teribila scenă, care pare, conform jurnaliștilor britanici,  o execuţie în stil mafiot şi nu o simplă ceartă care a degenerat.  De asemenea, martorii au declarat că agresorii ar fi vorbit cu victima în limba română, existând suspiciunea că toţi cei opt indivizi care au participat la crimă sunt membrii unei bande interlope, formată din români, care se ocupă de taxe de protecţie, cămătărie şi proxenetism în Marea Britanie.