Italia: Român de 40 de ani, tată a trei copii, găsit carbonizat în propria mașină

Un român de 40 de ani, rezident în localitatea Niella Belbo a fost găsit carbonizat în propria mașină, în după amiaza zilei de duminică 12 noiembrie, în jurul orei 16.00 a relatat publicația La Stampa.

Este vorba de Gianni Varga, care conform jurnaliștilor italieni era căsătorit și avea 3 copii minori, două fetițe și un băiat, cu vârste între 9 și 14 ani.

Încă nu se cunosc cauzele exacte ale morții românului, singurul lucru cert fiind că un bicilist care trecea pe lângă o zonă din periferia localității Valentini, provincia Cuneo, a sunat la numărul unic de urgență și a anunțat că un autovehicul a luat foc.

În momentul sosirii pompierilor și echipajelor de urgență, autoturismul deja arsese în totalitate și corpul românului a fost găsit carbonizat în interirorul mașinii marca Piaggio Ape.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz și până la autopsierea cadavrului bărbatului iau în calcul toate ipotezele plauzibile, printre care un accident generat de o defecțiune tehnică sau o sinucidere.

Cele mai citite

Related Articles