Horoscop 13 noiembrie 2017

Ne așteaptă o săptămână plină pentru toate zodiile!

BERBEC:

În prima parte a zilei relațiile cu cei din jur, serviciul și sănătatea sunt pe primul loc. Trebuie să ai grijă în această perioadă pentru că s-ar putea să existe tensiuni pe toate planurile. Ai grijă la ce spui. În a doua jumătate a zilei s-ar putea ca aceste tensiuni să se amplifice pe plan sentimental și va trebui să iei o decizie importantă în ceea ce privește relația de cuplu.

TAUR:

Taurilor le merge foarte bine pe plan sentimental. Iubesc și sunt iubiți de partener și nimic nu le lipsește. Acești nativi trebuie să fie prudenți pentru că la jumătatea zilei vor apărea probleme de sănătate. Nu trebuie neglijate!

GEMENI:

Pe plan sentimental nu stau prea bine pentru că-și schimbă atitudinea față de partener la 160 de grade din secundă în secundă. Vor trebui să ia unele decizii care să-i favorizeze pe viitor. În a doua jumătate a zilei, activitatea la locul de muncă înflorește și se vor bucura de încasări majore. Nici cu sănătatea nu stau mai rău, căci orice afecțiune ar avea, vor scăpa imediat de ea.

RAC:

Sănătatea racilor este cam șubredă și ar trebui să se îngrijească cum trebuie pentru că riscă să ajungă la medic de urgență. La locul de muncă acești nativi sunt tensionați pentru că au impresia că munca lor nu este răsplătită, însă în a doua jumătate a zilei vor realiza că și-au făcut griji degeaba.

LEU:

Leii se vor confrunta cu probleme în ceea ce privește partea sentimentală și financiară. Vor apărea discuții cu partenerul de viață în ceea ce privește banii. În a doua jumătate a zilei, zona căminului este în prim plan și relațiile cu persoana iubită revin la normal.

FECIOARĂ:

Nativii din această zodie o duc bine în luna octombrie, mai ales pe plan financiar. Vor munci mult, însă rezultatele nu vor întârzia să apară. Pe plan sentimental, există unele tensiuni, însă nu vor afecta cu nimic relația de cuplu.

BALANȚĂ:

În prima jumătate a zilei, balanțele se vor confrunta cu propriile gânduri, ceea ce nu va fi deloc plăcut. Au nenumărate frustrări și nemulțumiri. Se simt constrânși și simt că nu mai au cum să iasă din anumite situații.

SCORPION:

Este favorizată viața acestor nativi din toate punctele de vedere. Se întâmplă lucruri majore. Scorpionii devin mai optimiști și au mai multă încredere în ei. Dragostea este în floare și unii scorpion pot începe să conceapă copii.

SĂGETĂTOR:

După cum știm, nativii acestei zodii sunt aventurieri și se aruncă cu capul înainte de fiecare dată. Ei bine, și în acestă lună vor face la fel, însă de această dată este momentul să învețe din greșeli.

CAPRICORN:

Nativilor născuți sub acest semn zodiacal li se deschid o mulțime de uși în această perioadă. Ambițioși, vor obține multe oportunități de a se afirma pe plan profesional.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii au anumite blocaje care nu le permit să avanseze din nici un punct de vedere. Până nu își vor rezolva această problemă, nu vor putea să fie pe de plin fericiți și împliniți.

PEȘTI:

Nativi acestei zodii ar trebui să se concentreze mai mult pe propria persoană pentru că se implică prea mult în relațiile cu ceilalți, deși nu sunt deloc apreciați. Ba dimpotrivă, sunt criticați și judecați aspru pentru faptele lor.

Cele mai citite

Related Articles