Veste extrem de tristă din Italia, unde al doilea român implicat în accidentul de la Fossano, Cuneo, care a avut loc duminică, a pierdut lupta cu viața a transmis ieri Observator.tv. Astfel, toţi cei trei pasageri din Fiatul care s-a ciocnit cu un  Mercedes şi-au pierdut viaţa.

Andrei Constantin Culev, 23 de ani, a murit miercuri, 8 noiembrie 2017,  la spital, după două zile în care medicii au făcut tot ce este omenește posibil să îl salveze. Andrei este  al doilea român care își pierde viața după impactul de duminică, atunci când maşina în care cei doi se aflau, alături de un muncitor senegalez, s-a ciocnit un Mercedes.

Marian Marius Stan, 23 de ani, este prima victimă a accidentului, tânărul decedând pe loc, ca urmare a impactului violent, alături de muncitorul senegalez. . Cei doi români mergeau duminică dimineaţă spre locul de muncă, la o fermă agricolă din Sant’Albano Stura.

Știrea inițială

Un  tânăr roman  în vârstă de doar 23 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier, duminică, în localitatea Fossano, provincia Cuneo, nordul Italiei.

Potrivit presei din Peninsulă, un Fiat Punto a derapat şi s-a izbit frontal cu un Mercedes. În urma impactului extrem de violent, doi muncitori care se aflau în Fiat – un român şi un senegalez – au murit pe loc.

O a treia persoană, pasager în Fiat, a fost grav rănită şi transportată la spitalul Santa Croce din Cuneo, potrivit targatocn.it.