Cristina Hohan o cunoscută make-up artistă din Iași a murit luni, 6 noiembrie,  în urma unei lupte crunte cu o boală foarte gravă. Tânăra make-up artistă din Iaşi a transmis un mesaj cu adevărat emoționant chiar cu câteva zile înainte să moară.

Tânăra s-a gândit, în ultimele zile de viață, la suferința unei mămici și și-a îndemnat toți prietenii să o ajute: ”Din nou pentru suflet!”, a scris Cristina Hohan pe una dintre rețelele de socializare. Tânăra a transmis un mesaj prin care dorea să fie ajutată o viitoare mămică, de 21 de ani: ”Fac un apel la voi pentru a ajuta o viitoare mămică. Are 21 de ani și urmează să nască în 3 săptămâni și nu are decât hăinuțe de scos din spital pentru bebelina ei (fetita). Nu are nici un venit cu care sa își crească bebelușul… Sa nu lăsăm un suflețel sa vina pe lumea asta in suferință. Haideți va rog să ajutăm fiecare cu ce putem sa ii oferim puțin sprijin.”

Cristina lucra pentru Digi 24 Iași ca make-up artist și a colaborat cu multe branduri de fashion foarte cunoscute.

Criticul de modă Alin Gălăţescu a postat ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj dedicat Cristinei Hohan:

Mesajul de adio a fost postat pe contul de socializare al cunoscutului jurnalist de fashion din țara noastră, Alin Gălăţescu. „Dedic reusita deplina a celei de-a 18a editii a Soirees de la Mode de aseara Memoriei bunei mele prietene, excelentului make-up artist care a fost CRISTINA HOHAN – plecata dintre noi in dimineata zilei de ieri.
Era tanara, talentata pana la artistic, plina de viata cum rar am intalnit, frumoasa intr-un registru aparte, traia o autentica superba poveste de dragoste, de o caldura unica, un spirit intens si cautator, apropiindu-se in ultimele momente ale scurtei ei vieti, in rapida sa agonie, de spiritualitati inalte. Sper ca macar ingerii sa aiba mai multa grija de ea. Merita pe deplin. Sunt trist si tacut pana la lacrimi.
Dumnezeu sa o odihneasca. Adio ! buna prietena. :(„