Un accident extrem de grav a avut loc aseară în București, în zona Baicului, în Sectorul 2. Mai multe mașini s-au tamponat și acestea au fost cuprinse de flăcări.

O femeie în vârstă de 35 de ani a murit carbonizată în urma accidentului a transmis TVR. Șase mașini au fost implicate și dintre ele, patru au fost cuprinse de flăcări. Persoana decedată conducea una dintre mașini. Un alt șofer a fugit de la locul accidentului.

Conform salvatorilor, în afara femeii care a murit, au mai fost rănite alte patru persoane. Într-o mașină se aflau alte două femei, în afara celei care a murit în incendiu. Trei mașini parcate au fost și ele afectate de incendiu. Se pare că șoferița din mașina în care se aflau cele 3 fete nu s-a asigurat la un viraj și a fost lovită de un alt automobil.

O victimă cu vârsta de  18 ani a prezentat  arsuri în procent ridicat si pe suprafata corporala, și a  fost transportată la Spitalul Floreasca. Șoferul care a fugit de la fața locului accidentului, a fost prins de poliție și s-a constatat că era băut.

Vezi mai jos imagini de la fața locului: