Consilier local italian: ”Hoții și țiganii români să fie fie alungați în șuturi peste graniță”

Giovanni Ardita, un consilier local la primăria oraşului Ladispoli, din partea partidului naționalist Fratelli D’Italia – Alleanza Nazionale, a transmis  pe pagina sa  personală de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa „hoților români”.

”Hoţii aștia români, de rahat, nu se opresc nici în faţa unei femei surdo-mute, nici în faţa casei unui băiat care tocmai a murit. Autorităţile trebuie să îi ducă în şuturi până la graniţă şi să îi trimită înapoi în ţara lor, fără drept de întoarcere. Gata cu gunoaiele astea de ţigani români!”, este mesajul postat de consilierul italian, sâmbătă, pe pagina lui de Facebook. Mesajul, scris în urma unui furt care a avut loc într-o locuinţă din Ladispoli și atribuit, fără să existe încă o finlizare a anchetei, unor români, a fost între timp șters,  a relatat publicația terzobinario.it.

Consilierul a prezentat apoi  scuze celor pe care i-a jignit generalizând mesajul: ”Gata cu toleranţa în ce priveşte ţiganii români. Îmi cer scuze de la comunitatea românească pentru că am generalizat, există români muncitori, cinstiţi şi responsabili, dar nu-mi retrag cuvintele în ce priveşte hoţii care intră în casele oamenilor neajutoraţi, sunt nişte gunoaie umane şi nu merită respect”, a scris politicianul încercând să dreagă busuiocul.

Cele mai citite

Related Articles