Radio România este radioul oamenilor şi promovează valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Marţi, 7 noiembrie, ora 22, invitatul emisiunii „Între noi.Rămâne între noi” este o personalitate a Banatului de Munte, medicul Felicia Quint.

Așa cum a promis tuturor ascultătorilor, doamna doctor Felicia Quint, așteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 pe toți ascultătorii care au probleme de oftalmologie, pentru a le răspunde la întrebări.

Admirată şi respectată de întreaga comunitate din Banatul de Munte, dar şi de lumea medicală de pretutindeni, doamna doctor este sufletul evenimentelor de caritate din judeţ, un mare consumator de cultură, dar şi un reputat profesionist în domeniul medical.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău