Tragedie uriașă pentru o îngrijitoare româncă din localitatea Trecastelli, provincia Ancona, care și-a găsit fiul de 32 de ani mort în casă, după ce s-a întors de la muncă, vineri, 3 noiembrie, a relatat publicația locală Corriere Adriatico.

Este vorba de Nicolae Razvan Petricoiu, un român de 32 de ani care locuia cu mama sa într-un apartament din strada Rossini din Trecastelli. Tânărul care se simțea rău, era în concediu medical de trei zile și stătea mai mult în pat.

Prin urmare, ieri când a plecat la muncă, mama sa nu a încercat să-l trezească și a crezut că îl lasă să se odihnească și să se recupereze. În jurul prânzului, când s-a întors acasă femeia a observat că Răzvan nu a ieșit din camera lui și a început să se îngrijoreze.

În momentul în care a intrat în camera acestuia femeia a observat că fiul ei nu dădea nici un semn de viață și a chemat imediat ambulanța. Din păcate, medicii care au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul românului.

Au fost anunțati și carabinierii care au deschis o anchetă în acest ca dar, din primele informații oferite de medicul legist pentru presa italiană, se pare că decesul a avut loc din cauze naturale.