Horoscop 5 noiembrie 2017

BERBEC 21.03-20.04: Aveti nevoie de energie pentru a lucra din greu pentru dumneavoastra si pentru cei apropiati. Nu sunteti foarte exigenti dar aveti pretentia ca toata lumea sa lucreze in acelasi ritm. Tineti cont ca nu toti oamenii sunt supereroi. Fiecare are propriul ritm si ati putea ajunge la discutii suparatoare.

TAUR 21.04-21.05: Aveti sansa de a va exprima talentul artistic si creativitatea. Plasarea Soarelui in diagrama dumneavoastra va determina sa fiti eficienti si sa bifati multe puncte de pe lunga lista cu obiective. Mercur va ajuta sa fiti indeajuns de abili ca sarezolvati rapid problemele.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti dornicisa va redecorati casa, iar unii dintre dumneavoastra ati putea chiar sa speculati noi oportunitati imobiliare. Cresterea activitatii si a haosului creat de aceasta ar putea genera disensiuni cu membrii familiei. Amintiti-va ca rabdarea este antidotul maniei!

RAC 22.06-21.07: Marte va face verbal agresivi insa va sare in ajutor Venus, cea care va inmuia cuvintele grabite. Aveti grija ca in aceasta perioada discutiile in familie sunt destul de aprinse si sunt legate in special de niste reparatii la domiciliu.

LEU 22.07-22.08: Va preocupa calatoriile scurte, scrisul, cititul si cateva comisioane care va vor pune la grea incercare. Unele dintre acestea sunt legate de cumparaturile pe care vreti sa le faceti pentru cei dragi. Nu va extindeti prea mult, deoarece puteti ajunge repede la fundul sacului…

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti nevoie de farmec si diplomatie pentru a depasi disputele legate de bani sau de o proprietate. Ar putea exista un dezacord legat de un imprumut consistent sau de cineva care va datoreaza o suma de bani. Daca nu ii restituie la timp, asta nu inseamna ca o face intentionat. Aveti rabdare!

 BALANTA 23.09-22.10: Sunteti energici si dornici de discutii, dar va umbreste un pic fericirea o anumita tensiune creata intre parteneri sau buni prieteni si dumneavoastra. Trebuie sa infruntati situatia creata si alegerea cea mai buna este rabdarea. Stiti cum se spune: rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci!
SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile, Venus si Marte va aduce avantaje, mai ales cele venite de la prieteni apropiati. Prieteniile amiabile vor fi incurajate si va veti exprima talentul creativ. Totul decurge normal, inafara unei mici tensiuni legate de profesie. Colegii de munca va vor sprijini si totul se solutioneaza rapid.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamana aceasta problemele dispar incet dar sigur. Marteva aprinde ambitia iar Venus va imbuna relatiile cu sefii. Aveti toate atuurile ca sa reusiti sa depasiti o situatie mai putin placuta. Totul este sa va inarmati cu suficienta rabdare, ca de diplomatie nu duceti lipsa.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti prinsi ca intr-un tanc de razboi intre cerintele profesiei si cele ale casei si familiei. Nu puteti sa-i faceti pe toti fericiti! Oricat incercati sa va impartiti, tot va fi cineva nemultumit. Mai bine axati-va pe ce simtiti dumneavoastra ca puteti rezolva rapid. Asa veti reusi!

VARSATOR 20.01-18.02: Parcurgeti o perioada delicata, cand tot ce spuneti se poate interpreta. Veti regreta mai tarziu daca trageti concluzii prea repede si nu cumpaniti bine situatia. Este posibil chiar sa acuzati pe cine nu trebuie. Mare atentie la disputele cu un nativ Capricorn!

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca un litigiu se va rezolva in favoarea dumneavoastra.In viitorul apropiat aveti o oportunitate sa faceti o calatoriefabuloasa. Profitati de aceasta sansa si nu veti regreta. Avetinevoie de momente de relaxare.

De același autor

Related Articles