Accident teribil pe DN 17. Cinci morți după ciocnirea unui autoturism cu un camion

Cinci persoane au murit, miercuri dimineaţă, 1 noiembrie, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un camion și a luat foc, în judeţul Suceava. Din primele informații de la fața locului, în accidentul care a avut loc în jurul orei trei dimineața, a fost implicat și al treilea autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, accidentul s-a produs în jurul orei 3.00, pe DN 17, unde un autoturism şi un camion s-au ciocnit, în autoturism fiind implicat şi un al treilea autoturism, a relatat în această dimineață News.ro.

La faţa locului au ajuns  mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, dar, din păcate, în momentul intervenției pompierilor autoturismul deja ardea în totalitate.

După stingerea incendiului, în maşină au fost găsite cinci persoane ale căror trupuri erau carbonizate. În camion se aflau două persoane, care au refuzat transportul la spital, iar în celălalt autoturism implicat în accident se afla un bărbat care a fost rănit la picioare şi transport la spital.

În  autoturismul care a luat foc se aflau cinci tineri care se întorceau de la un club din Suceava, unde participasera la o petrecere de Halloween, a relatat publicația locală Inormația de Suceava.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles