Reșițeanul Cristian Chivu, în staff-ul naționalei?

160

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că există discuții ca fostul internațional Cristian Chivu să se alăture staff-ului echipei naționale a României condus de Cosmin Contra.

Întrebat dacă fostul fundaș Cristian Chivu se va alătura echipei selecționerului Cosmin Contra, Burleanu a răspuns: “Doar Cosmin Contra poate spune și Cristi Chivu. Am văzut că selecționerul a reușit cu Bogdan Lobonț. Dar cred că da, sunt discuții. Cosmin Contra e mult mai în măsură să răspundă. Cât privește postul pe care ar veni Chivu, întrebați-l tot pe Cosmin Contra”.

Răzvan Burleanu a menționat că fostul fotbalist Cristian Chivu poate ajuta echipa națională, așa cum o face și Adrian Mutu, care ocupă funcția de funcția de manager sportiv. “Și venirea lui Adi Mutu considerăm că e un câștig, e valoare adăugată. El deja s-a integrat puternic, a luat parte și la ultima ședință de Comisie Tehnică. E foarte implicat în multe proiecte ale FRF”, a adăugat Burleanu, citat de Agerpres.ro

Sursa foto: adevarul.ro