[AUDIO] Gică Hagi, înainte de meciul cu Dinamo: “O să luptăm pentru șansa noastră!”

58

În această seară se dispută ultimele partide din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. Primul este de la ora 18.00: ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe –  AFC Botoşani.

Dinamo București şi Viitorul Constanța închid cu un derby etapa a 16-a din Liga 1 – sunt vecine de clasament la marginea play-off-ului, însă campionii lui Hagi au două puncte avans în faţa “câinilor”.

Prezent la Reșița, săptămâna trecută, Gică Hagi a vorbit despre importanța acestui joc pentru echipa pe care o pregătește:

“ Noi în campionat creștem, am crescut, arătăm mai bine, suntem mai solizi, mai puternici. Vom vedea, e totuși un meci important. Am început bine returul și sper să avem un parcurs bun. E un meci dificil, va fi greu de tot. Dinamo joacă acasă și e o echipă puternică. O să ne luptăm pentru șansa noastră. Noi suntem în formare, în creștere și ne dorim foarte mult. ”

Partida Dinamo Bucureşti -Viitorul Constanţa va începe la ora 20.45.

FCSB a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu 5-2 aseară, în deplasare, la Drobeta-Turnu Severin. Dinamo e pe locul 7 cu 21 de puncte, iar Viitorul Constanța pe 6 cu 23 de puncte.

Cristina Corocan