Simona Halep: M-am logodit cu …tenisul!

71

Simona Halep a primit trofeul la Singapore pentru cea mai bună jucătoare din 2017!

Eliberată de stres după un sezon epuizant în care a reuşit să ajungă pe locul 1 mondial şi să şi păstreze această poziţie, cel puţin până în primele săptămâni din 2018, Simona Halep a făcut spectacol în Singapore.

Constănţeanca a primit un trofeu special din partea WTA, acesta fiind destinat sportivei care încheie anul pe locul 1 mondial. Potrivit Digi Sport, pe lângă acest trofeu, românca a mai avut o surpriză din partea şefilor circuitului feminin. Ea a primit un inel cu diamante în valoare de 4.200 de dolari.

Începând din 2016, WTA a început un parteneriat cu compania de bijuterii Tiffany&&Co., iar în contul acestei colaborări liderul mondial la finalul anului primeşte un inel, modelul fiind denumit „Two Narrow Ring“. Bijuteria e de 18K, placat cu diamante şi poate fi găsit pe site-ul oficial al companiei cu preţul de 4.200 de dolari.

„E atât de greu, parcă are 10 kilograme! M-am logodit cu tenisul. E o onoare să fiu abia a 13-a din istorie care termină anul pe locul 1. 13 era, oricum, numărul meu favorit“, a declarat Halep în momentul în care şi-a primit cadoul. Constănţeanca a fost a 25-a sportivă care a ajuns pe locul 1 mondial din 1975, de când a fost înfiinţat clasamentul.

Înaintea lui Halep, doar 12 jucătoare au şi încheiat anul pe locul 1 WTA, scrie Adevărul.ro

Sursa foto: adevărul.ro