Un român și-a dus copilul în pădure și l-a torturat pentru a se răzbuna pe soția plecată la muncă în străinătate

Un caz cu adevărat teribil s-a petrecut zilele trecute în județul Buzău, în localitatea Boziorul, acolo unde un tată denaturat și-a schingiuit propriul copil pentru a se răzbuna pe soția sa, mama copilului care este plecată la muncă în Spania.

Postul de televiziune Digi 24 a relatat astăzi că bărbatul l-a dus pe copil într-o pădure de la marginea localităţii Bozioru, l-a legat de un copac, şi l-a crestat, apoi, cu un cuţit pe mâini, picioare şi abdomen.

Bestia cu chip de om,  în vârstă de 39 de ani a filmat cu telefonul mobil toată grozăvia şi i-a trimis imaginile soţiei, plecate la muncă în Spania. Îngrozită, femeia a alertat autorităţile din ţară.

Poliţiştii l-au reținut  pe agresor şi l-au dus la audieri. „În urma unei sesizări, am fost informați cu privire la săvârșirea uni infracțiuni în familie. În momentul de față, agresorul se află în custodia poliției, pentru efectuarea de cercetări”, a declarat Laura Minea, reprezentant IPJ Buzău, pentru Antena 3.

Bărbatul a fost apoi internat la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca. Copilul a fost dus la Spitalul Judeţean din Buzău. Medicii spun că starea lui este stabilă dar că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat.

De același autor

Related Articles