Sextilul format intre planetele Mercur si Pluton pe 28 octombrie favorizeaza planurile indraznete, care presupun asumarea unui anumit grad de risc, afirmă astrologul Urania. De asemenea, este o zi buna pentru a incepe actiuni sau proiecte de durata medie, adica de pana la doua luni.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

 Luna sta si astazi in Capricorn, activand zona carierei si a statutului social. Ziua de astazi este excelenta pentru a-ti face auzite ideile, dar si pentru a-ti consolida pozitia profesionala. Se deschide o perioada de oportunitati si crestere, de schimbari, chiar rasturnari de situatii.
HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

E timpul pentru un inceput nou, pentru o schimbare la locul de munca sau in ce priveste prioritatile si preocuparile zilnice. Luna se afla inca in Capricorn, pana dupa-amiaza, in zona dorintelor, evolutiei si cresterii, astfel ca e posibil sa-ti incolteasca noi idei, sa primesti mesaje importante si sa accesezi informatii pe care de mult le cauti.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Inca sunt importante responsabilitatile familiale si casnice, dar e momentul sa alegi si activitati pentru bucuria ta. E momentul sa-ti faci timp pentru pasiuni, placeri, iubire, creativitate, proiecte care te inspira. Te afli intr-o perioada dinamica, pe alocuri agitata, dar cu multe binecuvantari, daca iti urmezi voia inimii.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Chiar daca exista multe aspecte, mai ales in cadrul relatiilor parteneriale, pe care nu le cunosti sau nu le poti controla, astazi iti revine motivatia si iti recapeti increderea. E un moment de consolidare a unor parteneriate si chiar de accesare a unor resurse materiale prin intermediul celor din jur.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Luna ramane in Capricorn, in sectorul muncii si rutinei zilnice, prin urmare este o zi excelenta pentru a organiza, ordona, prioritiza. Ai capacitatea, astazi, sa-ti schimbi unele viziuni, dar mai ales atitudinea fata de munca si impartirea timpului dedicat diverselor activitati de zi cu zi. Dupa-amiaza, vin surprize frumoase legat de parteneriate si relatia de cuplu.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

E timpul sa culegi niste roade, in urma eforturilor din ultimele saptamani, luni, chiar ani. Incet incet capeti mai multa constienta in privinta talentelor si experientei tale, si intelegi ce ai de facut astfel incat sa-ti cresti veniturile si sa ai rezultate mai bune in campul muncii. Poate ca pentru asta vor fi necesare unele schimbari radicale, deci inconfortabile, de pozitie, atitudine, strategie, in relatii.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Daca ziua aceasta ti se pare apasatoare, este pentru ca inca ai de transformat si eliberat o serie de convingeri care stau in calea bucuriei tale. Da voie acestui proces sa se desfasoare, permite-ti sa renasti, chiar cu pretul unor schimbari radicale care e posibil sa aiba loc in aceasta saptamana.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Daca in ultima vreme ai experimentat blocaje in comunicare si in relatii, astazi s-ar putea sa vezi detalii care ti-au scapat si care te ajuta sa-ti schimbi viziunea, deci sa dizolvi aceste blocaje. E o zi favorabila vindecarii unor tipare vechi emotionale, prin smerenie si prin acceptare a experientelor exact asa cum sunt.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Desi este o perioada de reevaluare a relatiilor de prietenie si amicitie, iar ceea ce descoperi nu e mereu placut, de astazi incepi sa ai mai mult claritate cu privire la alegerile de facut in continuare pentru binele tau. Pot reveni oameni din trecut, poti rememora experiente trecute, totul cu scopul de a completa si inchide unele capitole, pentru a le da jos din carca.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Luna ramane in zodia ta, ceea ce inseamna ca ai treaba cu tine, ai de lucru la imaginea ta si, mai ales, e important sa fii atent la ce vrei tu si nu la ce vor altii pentru tine. E o perioada in care sa-ti re-ordonezi aspiratiile si prioritatile. In ce priveste zona carierei, ai de corectat unele erori, de ajustat unele alegeri, de regandit pozitia si statutul.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Daca esti atent la semnalele interioare, astazi poti sa ai revelatii cu privire la unele experiente trecute si, ce e mai important, poti sa lasi jos, in sfarsit, o povara emotionala pe care o carai cu tine si nici nu stiai. In alta ordine de idei, urmeaza zile interesante, cu o energie noua, in care iti reconsideri unele dorinte, aspiratii si culoare de evolutie.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pe de o parte, exista relatii care se cer transformate, pe de alta parte prin oglindirea in ceilalti poti afla si intelege care sunt deciziile cele mai potrivite in acest moment. Oricum, nu forta nimic, ci lasa lucrurile sa se dezvaluie singure, si drumurile sa se deschida. Tu doar asculta-ti intuitia si mergi inainte.