CSM Școlar Reșița trebuie să învingă la ACS Șirineasa, ca să mai spere la promovare în Liga a II-a de fotbal

102

Meci greu sâmbătă,28 octombrie pentru CSM Școlar Reșița, în deplasare, la liderul Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a.

Echipa de fotbal de Liga a III-a, CSM Școlar Reșița are de disputat sâmbătă un meci dificil și decisiv pentru promovarea în eșalonul secund. Rosso-nerii fac deplasarea la ACS Șirineasa, liderul seriei a 4-a și trebuie să ia puncte pentru a rămâne în cărțile promovării.

Daniel Oprița, antrenorul CSM-ului vorbește despre importanța acestei întâlniri:

”O să avem un meci foarte greu. Lotul nu este destul de numeros, nici valoric și nici numeric. Să joci un derby nu este uşor. O să încercăm să scoatem tot ce putem şi să câştigăm, practic asta ar mai fi ultima şansă pentru Reşiţa, ca să rămână în cărţile promovării – o victorie la Șirineasa!Prea mult nu mai e de făcut, o să încercăm să recuperăm jucătorii din punct de vedere fizic, o să-i folosim pe cei care au evoluat mai puţin. Multe soluţii nu avem, revine în lot Breşneni, care a fost suspendat, cel care este un jucător important al echipei, poate cel mai important.  Mergem cu speranțe la Șirineasa”, a declarat antrenorul Daniel Opriţa.

Partida ACS Șirineasa – CSM Școlar Reșița va avea loc sâmbătă, 28 octombrie de la ora 15.00, pe stadionul din Petroșani.

Înaintea acestei etape: ACS Șirineasa are 25 de puncte acumulate, urmată de CSU Craiova 2 cu 17 și CNS Cetate Deva cu 15. CSM Școlar Reșița ocupă locul 4, la o diferență de 11 puncte de lider.

Cristina Corocan