”Împreună dăruim viață” – campanie umanitară

Campania umanitară ”Împreună dăruim viață” se va desfășura în perioada 31 octombrie – 27 noiembrie. Lansarea evenimentului va avea loc mâine.

  • 31 octombrie 2017 – 13 noiembrie 2017 – campanie de donare de sânge, precum și de promovare a importanței donării de sânge
  • 14 – 26 noiembrie 2017 – campanie de distribuire de alimente și obiecte igienico-sanitare, precum și de interacțiune directă cu beneficiarii campaniei.

Campania își propune să sprijine dezvoltarea, în rândul locuitorilor municipiului Reșița, responsabilității sociale prin implicarea unui număr cât mai mare de categorii socio-profesionale din municipiul Reșița în implementarea, promovarea și sprijinirea unor activități cu caracter filantropic și educativ la nivel comunitar.

Alt obiectiv este referitor la conștientizarea și mobilizarea potențialilor donatori de sânge despre importanța și avantajele donării de sânge, precum și creșterea în mod constant a numărului de donatori care se prezintă la Centrul de Transfuzie Sanguină.

Se urmărește sprijinirea unor categorii sociale defavorizate – în special a bătrânilor bolnavi și singuri din Reșița – prin oferirea de alimente de bază și obiecte igienico-sanitare de strictă necesitate, care să le faciliteze acestora satisfacerea unor nevoi de bază. Acestea vor fi achiziționate cu ajutorul bonurilor valorice (de masă) oferite de către donatorii de sânge din cadrul campaniei.

În cadrul acțiunii umanitare, vor fi sprijiniți, în plan afectiv și spiritual unele categorii sociale defavorizate – în special a bătrânilor bolnavi și singuri – prin activități care presupun interacțiunea directă cu aceștia a voluntarilor implicați inclusiv prin lecturi biblice în comun.

Radio Reşiţa este partener media al acestei ample campanii.

Ada Botezan

 

Cele mai citite

Related Articles