Horoscop 27 octombrie 2017

Cuadratura Luna-Uranus poate sa provoace schimbari neasteptate si sa predispuna la mici altercatii cu cei din jur, avertizează astrologul Urania. Este posibil sa simtiti ca aveti nevoie de mai multa libertate, dar exista riscul sa fiti gresit inteles.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti o mica vedeta in plan profesional. Posibil chiar sa fii implicat in activitati de anvergura, in care responsabilitati deosebite sa stea pe umerii tai. Dozeaza-ti eforturile, fii atent la detaliile evenimentelor de astazi, pentru ca in umbra exista conflicte care abia se tes. Discutiile secrete, cu persoane de incredere iti pot dezvalui multe nereguli profesionale care sunt bine ascunse de catre superiorii tai. Fii discret, vorbeste strictul necesar si lasa grijile deoparte!

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunt momente favorabile pentru a te ocupa de calatorii, de studii, de imbogatirea bagajului tau educativ. Temele filozofice, abordarea unui stil de viata deosebit, bazat pe o noua filozofie de viata te atrag in mod special. Schimbul de informatii cu prietenii, chiar si cu unele persoane din anturajul socio-profesional te va ajuta mult. Totul este sa ai rabdare sa asculti si pareri diferite de alte tale si sa retii ceea ce consideri ca iti este de folos.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astazi esti preocupat de chestiunile financiare comune cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii. Se pare ca esti destul de ingrijorat vizavi de munca si implicatiile ei, mai ales de banii pe care-i obtii deocamdata din activitatea profesionala pe care o desfasori. De aceea, chibzuirea atenta a bugetului este foarte importanta pentru tine. Selecteaza-ti prioritatile si ai incredere ca te vei descurca cu toate.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, datorita diferentelor de opinie foarte accentuate astazi. Este bine sa asculti si ceea ce au de spus ceilalti si sa la acorzi circumstante atenuate. Pe de alta parte, uita-te atent la parteneriatele in care esti implicat. Ai sanse deosebite de a descoperi hibele oricarei relatii, pentru ca foarte usor ceilalti isi vor arata adevaratele intentii. Surpriza si ineditul predomina in segmentul relational.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Este multa forfota in sfera profesionala. Animozitatile colegiale au la baza veniturile, favorurile sau chiar conditiile de munca comune. Fii prudent si indeplineste-ti sarcinile de lucru corect si la timp. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila, fiind nevoie sa te ingrijesti atent si sa iti dozezi eforturile. Tot ce tine de rutina zilnica, de astazi incolo se poate reorganiza. De aceea, surprizele se vor tine lant de tine, fie ca te afli acasa, fie la serviciu.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt surprinzatoare astazi. Acorda-le atentia necesara, pentru ca exista resentimente adunate, care pot izbucni in orice moment. Poate datorita faptului ca tu esti foarte implicat in activiati profesionale si ai putin timp si chef pentru cei dragi. Chiar poti ajunge sa rupi o relatie sentimentala sau sa stabilesti reguli stricte in privinta copiilor. Fii deschis la opiniile celor dragi si alatura-te lor in actiuni comune.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

In plan domestic sunt posibile multe surprize. Relatiile cu membrii familiei te vor solicita din plin. Unele teme de discutie sunt legate fie de sanatatea precara a unei rude, fie de faptul ca esti foarte ocupat cu sarcinile de serviciu si astfel iti neglijezi atat sanatatea cat si indatoririle gospodaresti. Lasa deoparte treburile socio-profesionale si ocupa-te serios de tot ce tine de segmentele familie si casa.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se contureaza o zi interesanta la capitolul relationare cu persoanele din anturajul apropiat. Pune-ti in ordine documentele, informeaza-te asupra chestiunilor personale si profesionale care te framanta de ceva vreme si ia legatura cu cei dragi pe care nu-ai auzit sau vazut demult. Te vei bucura de compania celorlalti, dar totodata vei primi si informatii pretioase necesare in situatiile de viata in care te afli acum.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt posibile rasturnari de situatie in plan financiar. Pe de o parte este rost sa primesti bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate profesionala. Insa, in acelasi timp pot aparea cheltuieli neprevazute care sa depaseasca bugetul actual disponibil. Este vorba despre cheltuieli necesare rezolvarii unor chestiuni gospodaresti sau, un membru al familiei are nevoie de sustinerea ta materiala. Ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate!

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti foarte energic si dornic de a rezolva toate treburile restante din ultima luna. Minunat este ca ti se vor crea contexte potrivite, astfel incat sa demarezi tot ce iti propui. Insa, fii prudent vizavi de comunicare. Exista riscul sa vorbesti mult, pe tonuri ridicate si cu persoanele nepotrivite. Dozeaza-ti eforturile si rezerva-ti momente pentru relaxare, o plimbare in aer liber sau un dialog linistit cu cineva drag si de incredere.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ziua este favorabila pentru activitati usoare si multa discretie. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului, de aceea fii prudent si ingrijeste-te ceva mai mult. Totusi, pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Cu putin efort si bunavointa iti poti fi cel mai potrivit terapeut. Pe de alta parte, gandeste-te pe indelete la situatiile in care esti implicat. Gasesti alinare si confort alaturi de membrii familiei.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Astazi, relationarea cu prietenii este tensionata, datorita combativitatii care te curpinde pe neasteptate. Sunt momente in care ar trebui sa fii ceva mai intelegator cu ceilalti, chiar daca, poate unii te agaseaza cu parerile sau treburile lor. Chiar sunt sanse sa afli informatii deosebite legate de imbunatatirea sanatatii tale sau de a-ti crea noi legaturi profesionale. Pe seara, relaxeaza-te la o sueta cu cineva de incredere.

De același autor

Related Articles