Doi bărbați au fost găsiți împușcați pe un câmp, lângă Târgoviște

Doi bărbați au fost găsiți joi, 26 octombrie, împușcați pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgoviște a transmis Agerpres.

”Pe un câmp au fost găsite cele două persoane decedate. Nu putem spune ce fel de armă a fost folosită, cercetările se fac de către polițiști și procurori”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, Alexandra Niculae.

Cei doi bărbați au vârstele 40 de ani și, respectiv, 49 de ani. Un trecător a văzut trupurile și a alertat poliția. Cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

„Efectuăm cercetări în continuare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Am efectuat cercetarea la faţa locului în condiţii de lumină artificială. Urmează să securizăm locul şi să continuăm mâine cercetările. Victimele au dispărut astăzi de acasă, nu avem date în momentul acesta suplimentare. Variantele sunt accident de vânătoare sau omor calificat. Având în vedere că sunt doi bărbaţi decedaţi, varianta omorului calificat este cea mai plauzibilă. Una dintre persoane a fost împuşcată cu gloanţe de calibru mic în cap şi în zona abdominală, cealaltă tot în zona abdominală“, a declarat la faţa locului Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru Adevărul.

Cele mai citite

Related Articles