Începând de astăzi, şi până duminică 29 octombrie, Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei INDAGRA 2017, şi-a deschis porţile, la Bucureşti.
Evenimentul este organizat de Romexpo, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.
Anul acesta, potrivit organizatorilor, se înregistrează o creştere a participanţilor cu peste 4% în comparaţie cu anul anterior. Şi-au anunţat prezenţa la cel mai mare târg agricol din ţară, mari producători, majoritatea din Europa dar şi din Coreea de Sud.
Peste 530 de companii din 24 de ţări participă la ediţia din acest an, Caraş -Severinul, fiind prezent la târg cu 8 standuri cu produse alimentare şi apicole şi un stand, al medicului veterinar Ionuţ Roşu, din Bozovici, care expune exemplare de oaie Raţca.

De asemenea, vor avea loc şi alte două evenimente cu tematici complementare în aceeaşi perioadă respectiv Indagra Food – Târg internaţional pentru industria alimentara şi Expo Drink & Wine – Târg de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
(Marius Căruntu)