Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22, alături invitatul emisiunii „Între noi.Rămâne între noi”, Părintele Mihai Ciucur,  vom afla amănunte despre o iniţiativă  a Centrului de Tineret  ”Sf. Arh. Mihail și Gavriil” Moniom, care lansează  la Reșița  proiectul național dedicat educației părinților ”Școala Familiei”.

Află cum să devii un părinte mai pregătit

Proiectul, până în prezent, a fost lansat în 17 orașe din țara noastră. Primul atelier în cadrul ”Școlii Familiei” la nivelul municipiului nostru va avea loc la Centrul de Tineret Moniom în data de 27 octombrie, începând cu ora 17.00. Cei interesați se pot înscrie contactând reprezentantul local al Școlii Familiei – prof. Georgiana Ciucur, la adresa de e-mail: resita@scoala-familiei.ro

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu Părintele Mihai Ciucur pentru a afla cum să devii un părinte mai pregătit şi amănunte despre acest proiect, implementat pentru prima dată la Reșița.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău