O tânără șoferiță care se îndrepta spre Reșița a omorât 20 de mioare

Un accident grav a avut loc duminică seara pe  una dintre cele mai circulate drumuri  din vestul tarii, DN58B, cel care face legătura între  Reșița și Timișoara, a relatat ieri Opinia Timișoarei.

Nu mai puțin de 20 de ai au murit și alte 15 au fot rănite după ce un autoturism condus de o tânără care se îndrepta spre orașul Reșița a intrat în plin într-o turmă de mioare.

Tânăra care se îndrepta spre Reșița de la Timișoara s-a trezit cu mioarele în fața mașinii după ce un cioban a încercat să traverseze șoseaua cu turma de oi fără a avea mijloace de semnalizare în conformitate cu normele în vigoare.

Singurele surse luminoase pe care acesta le avea asupra sa au fost niște minilanterne care nu puteau fi observate din cauza ceții decât de la o distanță de câțiva metri.

Spre norocul ei tânăra șoferiță din Reșița nu a fost rănită, dar probabil nu va uita niciodată dramatica întâmplare în care a ucis zeci de mioare.

Conform argument.cs ciobanul, care se face vinovat de accident  a fost amendat cu 870 de lei de poliția rutieră dar acesta va trebui să suporte și pagubele produse proprietarului turmei și a mașinii avariate.

Cele mai citite

Related Articles