Bărbatul cu care Andreea Marin ar avea o presupusă relație, Adrian Brâncoveanu, are vârsta de 32 de ani și lucrează ca diplomat al Ministerului de Externe.

Acesta câștigă lunar suna de 3.000 de euro a relatat astăzi postul de televiziune Antena Stars. ”Zâna” Andreea Marin câștigă însă de trei ori mai mult decât el, au precizat jurnaliștii de la televiziune mai sus citată.

Adrian Brâncoveanu are 32 de ani și este consul în Libia, la Tripoli. El a fost relocat în Tunisia după izbucnirea conflictelor armate în această țară. Inițial, vedeta TV nu a recunoscut această relație, ea revenind ulterior asupra declarațiilor făcute.

„Din moment ce ieși la lumina zilei cu cineva de mână îți asumi acest lucru. Deci, nu este o poveste pe care vrei să o ascunzi. Poate că vrei totuși să fii un om discret, să-ți trăiești viața în limitele normalității, chiar dacă meseria ta a fost și încă mai este să apari din când în când la televizor. Nu cred că e ceva la care să nu am dreptul până la urmă. Aceasta este decizia mea după o experiență trăită de curând. Am fost poate prea deschisă, prea normală. Am învățat ceva dintr-o experiență anterioară. De data aceasta este o situație specială. Acest om este un diplomat și nu oriunde, ci într-un colț de lume unde lucrurile nu stau tocmai bine. Este un colț fierbinte. Meseria sa cere discreție, iar siguranța oamenilor care lucrează în astfel de zone cere de asemenea discreție. Dacă tu ești în fotografii și cu informații pe toate gardurile, ești cam ușor de detectat,” a declarat Andreea Marin