[FOTO]Primăria Reșița și Inspectoratul Școlar Județean au pus bazele învățământului școlar profesional în sistem dual în liceele reșițene

43

Radio România Reșița este radioul oamenilor. Din respect pentru toți ascultătorii noștri, managerul Laura Sgaverdea vă propune în fiecare după masă, de luni până vineri, de la ora 17:15, o temă importantă spre dezbatere la emisiunea „Ascultă cum te ascult”.

În luna septembrie a anului trecut, Primăria Reșița împreună cu Inspectoratul Școlar Județean au pus bazele învățământului școlar profesional în sistem dual în liceele reșițene. Implicarea agenților economici în acest demers prin care se corelează cererea de pe piața muncii cu oferta educațională este esențială pentru comunitate, dar și pentru tinerii care doresc să își dezvolte o carieră profesională atractivă și viabilă.

Invitatul emisiunii este consilierul școlar, Luci Peia.

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62, Laura Sgaverdea  așteaptă  opiniile voastre despre acest proiect.

Rămâneţi cu  Radio România Reșița pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Emisiunea se difuzează şi live pe pagina de facebook Radio România Reșița.