[AUDIO] Daniel Oprița: Suntem obligați să câștigăm acest meci!

106

Fotbaliștii din Valea Domanului joacă sâmbătă, 21 octombrie pe teren propriu. CSM Școlar Reșița dispută un meci greu cu CNS Cetate Deva. Antrenorul Daniel Oprița și elevii săi își doresc neapărat victoria.

Pentru noul antrenor nu contează cum evoluează adversarul, ci cum se prezintă la joc jucătorii săi, care nu își mai permit nici un pas greșit.

”Pe mine la Liga a III-a mă interesează echipa mea ce joacă. Nu pot să intru în “jocul” Devei. Important este noi să jucăm bine. Eu sper ca jucătorii să fie în cea mai bună formă la ora meciului și să câștigăm. Suntem obligați să câștigăm acest meci. Toate partidele trebuie câștigate până la final.

În partida de sâmbătă cu Deva, Răzvan Dulap nu va evolua deoarece are cumul de cartonașe galbene, iar Sebastian Velcotă a acuzat ceva probleme medicale, dar se speră recuperarea lui până la ora jocului.

Daniel Oprița a mai subliniat că obiectivul echipei rămâne promovarea, nu participarea în Cupă.

” Din câte am observat, după fiecare meci din Cupa României pe care l-am disputat, echipa a pierdut puncte în etapa de campionat”.

Laurențiu Breșneni, unul dintre jucătorii de top ai CSM-ului susține și el că își dorește cu ardoare victoria în meciului de sâmbătă:

“ E simplu, obiectivul nostru este obținerea celor 3 puncte. Că o să fie 1-0 sau 3-0, nu contează jocul. Pentru noi contează rezultatul. Orice meci e greu, în primul trebuie să-i respectăm pe toți, nu să-i privim de sus, dacă vrem să câștigăm.”

Partida CSM Școlar Reșița – CNS Cetate Deva este programată, de la ora 15:00, pe stadionul “Mircea Chivu” din Valea Domanului.

CSM Școlar Reșița ocupă locul doi în clasamentul Ligii a III – a, seria a IV -a , având 14 puncte acumulat, iar CNS Deva este pe locul 6 cu 12 puncte. Lider rămâne FC Șirineasa, cu 22 de puncte.

Cristina Corocan