Tragedie uriașă sâmbătă, chiar de sărbătoarea Sfintei Parascheva, în jurul orei 18:00, pe DN 2 E,între Cornu Luncii şi Rădăşeni. Pe porţiunea de drum recent reabilitată, două autoturisme, în care se aflau în total nouă oameni, pur şi simplu s-au zdrobit unul de altul.

Un autoturism Volkswagen Golf, în care se afla doar o persoană, care circula dinspre Fălticeni, a intrat în coliziunea frontală cu un Volkswagen Touran, care era condus de preotul Petrică Gavril din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni, și în care se mai aflau soția, cumnatul și patru copii.

În urma impactului extrem de violent, patru oameni au murit pe loc – şoferul din prima maşină şi trei persoane din celălalt autoturism, între care preotul, sora lui şi soţul acesteia

Celelalte cinci victime, soţia preotului şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, a relatat  Monitorul de Suceava.

La circa o oră şi jumătate de la producerea accidentului, unul dintre copiii preotului, o fetiţă de doar 6 ani, a decedat la Spitalul Judeţean Suceava. Soţia preotului se află în stare foarte gravă, fiind operată în cursul serii, unul dintre copii este în comă iar alţi doi sunt în stare stabilă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că preotul se deplasa spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Maşina condusă de preotul Petrică Gavril circula regulamentar, fiind lovită în plin de autoturismul Volkswagen Golf, care a intrat pe contrasens. Poliţiştii au constatat că, la maşina care a intrat pe contrasens, acul vitezometrului s-a blocat la 130 km/h în urma impactului, în timp ce, la maşina condusă de preotul Petrică Gavril, acul kilometrajului a încremenit la 90km/h.