[FOTO]Sâmbătă, de la ora 15:15, la emisiunea „Pe frecvențe” avem un invitat special, un rapper român:raku

Sâmbătă, de la ora 15:15, la emisiunea „Pe frecvențe”  avem un invitat special, un rapper român, cunoscut în special în sfera muzicii hip hop underground,  pe numele de scenă, raku.

Cântecele lui raku s-au făcut remarcate și prin tenta lor religioasă, după cum a declarat chiar el: „Dumnezeu, prin unii dintre oameni reamintește reperele morale. Punctez cam în toată muzica mea aceste idei. Ascultați versurile, nu doar sunetele, ascultați versurile să vedeți ce vă transmit ele, mai puțin contează cum sunt îmbrăcat, stați puțin cu versurile mele.Mi-am dedicat ani din viață ca să construiesc ceva.

Întâlnirea cu raku este de un ales rafinament prin sinceritatea artistului, care ne dezvăluie povestea sa încă din copilărie și până astăzi.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a vă întâlni cu un artist cu principii solide de viață , un om cu sensibilitate și admirație pentru tot ce este românesc și valoros.Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Fiind inițial membru al unei formații numite Utopik, acesta s-a alăturat mai apoi grupului Morometzii în anul 1997, din care a iesit patru ani mai târziu. raku a apărut pe diferite compilații hip hop, precum și pe albumele de studio ale unor grupuri și rapperi de succes din România. Colaborarea pe piesa lui Ombladon „Egali din naștere” a câștigat un premiu MTV European Music Awards, în timp ce piesa „Sufletul orașului”, interpretată alături de Bitză, a beneficiat de o nominalizare la Romanian Music Awards. Din punct de vedere discografic, raku a lansat șase albume ca solist și alte cinci albume ca membru al grupurilor Morometzii, respectiv Zale. raku s-a născut pe data de 11 iulie 1979; numele său de scenă provine de la zodia sub semnul căreia se află.Începând cu anul 1993, raku a devenit pasionat de muzica hip hop, ascultând albume ale unor rapperi sau grupuri străine precum Wu-Tang Clan, Das EFX, Noughty by Nature și Onyx.

 

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles