Chiar dacă a reușit să ajungă numărul 1 mondial Simona Halep are parte nu doar de laude ci și de critici dure din partea unor jurnaliști români.

Unul dintre cei mai vehemenți critici ai sportivei românce  este realizatorul de televiziune  Radu Banciu, care nu s-a sfiit să o atace  pe Halep, aşa cum a mai făcut-o şi în alte rânduri.

Ce a putut spune Radu Banciu despre Simona Halep

“Simona Halep este numărul mondial. (…) Este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi. Este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câştigat niciodată nimic, dar aşa sunt clasamentele în lumea de astăzi. Performanţele ei nu o ridică la nivelul unei campioane. Noi nu comentăm aici din perspectiva sentimentalismului. Dacă fata asta era născută la Taibei, nu interesa pe nimeni din România. Noi vorbim de ea doar sub atributul că ne aparţine, că este româncă. Oamenii nu au decât să se îndoape cu aceste rezultate. Noi comentăm din punct de vedere al specialistului”, a afirmat Radu Banciu.

„Nu vorbim despre un sportiv ieşit din comun. Noi nu avem atuu în niciun sport şi sigur că oamenii au nevoie de idoli. Ea nu este vreun om remarcabil, din punct de vedere sportiv. Ăsta e adevărul, nu mândria prostului de pe Internet care nu a făcut nicio performanţă în viaţă şi atunci se legitimează cu asta. E dreptul lui, dar e datoria mea să explic lucrurile aşa cum sunt”, a continuat realizatorul TV..

„Simona Halep a fost mereu ambiţioasă şi a fost întruchiparea dârzeniei pe teren, dar i-au lipsit atuurile estetice. Niciodată nu a fost o jucătoare de creaţie, de inteligenţă evidentă pe teren. De aceea o şi apostrofam cu epitetele cunoscute. Simona Halep niciodată nu a strălucit, în schimb a fost plină de îndârjire, adică puţinul pe care i l-a dat Dumnezeu l-a exploatat cât a putut. Însă niciodată nu a excelat la aceste capitole şi de aceea nu va fi o jucătoare mare. Nu are mental de divă, de Şarapova, de Serena. La Simona Halep, mentalul nu există. Când va da peste o jucătoare de excepţie, va lua bătaie. Ea nu a progresat. Simona Halep face tenis pentru avere, pentru notorietate, pentru a-şi umple zilele cu ceva. Ai văzut care este limbajul ei. Limbaj de Gică Popescu, de Hagi, de Lăcătuş. Ştie să înjure un pic pe teren, ştie să facă un pic de scandal. Nu ştie să se dozeze din punct de vedere mental. Simona Halep nu are cultura tenisului”, a mai spus Radu Banciu la B1 TV, citat de DC News.

 

3 COMENTARII

  1. Ce tupeu jegos la un ziarist de doi lei,vorbeste asa din invidie…cum poti sa pui in discutie aceste talente ,acesti oameni de valoare ai Romaniei.Astia vor ramane in istorie,ba ametitule,de tine nici dracu nu mai aude dupa ce te duci !”Intelectual ” fara caracter,lasa pe altii sa scrie despre oameni valorosi…ca e mai bine !

  2. mars ma sclavule , tu ce mental ai ? nu faci decat sa critici si sa jignesti oameni care chiar muncesc si incearca sa construiasca ceva in viata asta , tu poti sa mergi in coltul strazii sa stai la barfa cu babele senile care au ca singur scop in viata lor mizerabila sa critice munca altora .

  3. Nu cred e nevoie de limbaj ca sa ajungi campion..nu poti vorbi tu de Gica Hagi..tu ai limbaj pt ca meseria ta e alta..dar sincer esti cel mai prost in meseria ta…pe cand ei sunt niste talente

Comments are closed.