Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Chiar dacă este marți, nu sunt trei ceasuri rele, vă invit să petreceți ultimele două ceasuri ale zilei alături de invitații noștri Flavian Săvescu și Oswald Osi Schwarz. Distinșii noștri oaspeți au pasiuni:fotografia și muzica.

Împreună, de la ora 22, vom analiza realitatea prin lupa celor mai frumoase clipe, vom vorbi despre noua școală de fotografie, dar și despre România văzută din afara granițelor și din interior, fiindcă Oswald Osi Schwarz face parte din diaspora românească.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu invitații noștri Flavian Săvescu și Oswald Osi Schwarz.

 Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău