Circulația rutieră a fost reluată pe Transfăgărășan între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă

123

Traficul rutier a fost redeschis pe Transfăgărăşan (DN 7C), între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule.

La această oră este închis circulaţiei din cauza condiţiilor meteorologice sectorul de drum Rânca – Obârşia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C).

Mâine, 11.10.2017, o echipă formată din reprezentanţi ai CNAIR SA şi ai Poliţiei Rutiere vor evalua situaţia la faţa locului şi în funcţie de condiţiile meteorologice vor decide dacă circulaţia poate fi redeschisă în condiţii de siguranţă pentru participanţii la trafic.

Pe perioada nopţii circulaţia rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, dar și între Rânca – Obârşia Lotrului.

Participanţii la trafic sunt rugați să respecte semnalizările rutiere şi restricţiile instituite temporar. De asemenea, li se recomandăm să circule cu prudenţă şi să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia in condiţii de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în ultima perioadă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.