Tragedie în Argeș. Doi copilași morți după ce casa în care locuiau a luat foc

O adevărată tragedie s-a petrecut aseară  în comuna argeaşeană Uda acolo unde o casă a luat foc. Doi copii minori, unul de un an şi şapte luni şi altul de trei ani, au murit intoxicaţi cu fum în urma incendiului a transmis în această dimineață publicația Adevărul.

Din primele informații reiese că cei doi copii locuiau doar cu mama lor și în momentul izbucnirii incendiului erau singuri în casă. Mama lor plecase de câteva minute până la o vecină și în acest timp hainele pe care aceasta le pusese la uscat lângă sobă au luat foc.

Flăcările, care au izbucnit rapid, s-au extins la mobilierul  din încăpere şi toată casa s-a umplut de fum. Din păcate nici mama şi nici echipajul de urgență care a ajuns la fața locului  nu au mai putut face nimic pentru cei doi băieţei.

În cazul unuia dintre ei decesul a fost declarat imediat de către echipajul de intervenţie mobilă, în timp ce pentru celălalt s-au încercat în zadar  manevre de resuscitare timp de zeci de minute.

Cauza morţii celor doi copii este intoxicaţia cu monoxid de carbon. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care au murit cei doi copii, relatează Agerpres.

 

Cele mai citite

Related Articles