Atmosferă pozitivă în Valea Domanului, înaintea meciului cu Sebiş

148

Echipa de fotbal Liga a III-a, CSM Şcolar Reşiţa a reuşit o calificare mare în șaisprezecimile Cupei României, după ce a învins acasă pe Pandurii Tg. Jiu.

Staful tehnic din Valea Domanului şi jucătorii sunt bucuroşi de reuşită, dar deja se gândesc la meciul din campionat de la finalul săptămânii.

 

Principalul Sandu Roco a afirmat:

“Suntem bucuroși, fericiți, optimiști, dar să nu cădem în extrema cealaltă. Am întâlnit o echipă care a jucat un fotbal frumos. Înseamnă că avem valoare, băieții știu fotbal. Încă o dată dăm dovadă că avem probleme cu echipele care se închid, care fac antijoc, care se apără pe două sau chiar trei linii. Starea echipei este în regulă, au încredere în ei. Ne-au promis că dacă o să câștige meciul din Cupă cu Pandurii, sâmbătă cu Sebiș vor învinge și mai ușor.”

CSM Şcolar Reşiţa va juca sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 15.00, în Valea Domanului, cu Naţional Sebiş, într-o nouă etapă a campionatului. Săptămâna viitoare va avea loc tragerea la sorţi în Cupa României, iar la Reşiţa poate veni orice formaţie din Liga I.

Săptămâna viitoare va avea loc tragerea la sorţi în Cupa României, iar la Reşiţa poate veni orice formaţie din Liga I.

”Am prefera nume grele ca FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova sau Dinamo, să readucem oamenii la stadion”, a spus Roco Sandu.
Cristina Corocan