Sorana Cârstea, în optimi la Beijing

93
WUHAN, CHINA - SEPTEMBER 24: Sorana Cirstea plays a forehand during the match against Wang Yafan on Day 1 of 2017 Dongfeng Motor Wuhan Open at Optics Valley International Tennis Center on September 24, 2017 in Wuhan, China. (Photo by Yifan Ding/Getty Images)

Sorana Cîrstea s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, după ce a reușit o victorie de senzație în fața cehoaicei Karolina Pliskova, numărul patru mondial, cu 6-1, 7-5.

Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko va fi adversara româncei Sorana Cîrstea în sferturile de finală ale turneului de la Beijing, de categoria WTA Premier Mandatory, dotat cu premii totale în valoare de 6,381 milioane dolari.

Ostapenko, numărul 9 pe lista capilor de serie la această competiţie, a profitat de abandonul chinezoaicei Shuai Peng, în primul set al întâlnirii programate joi în capitala chineză, la scorul de 3-0 în favoarea letonei.

Sorana Cîrstea a acces în sferturile de finală la Beijing după victoria în două seturi, 6-1, 7-5, înregistrată în faţa cehoaicei Karolina Pliskova, favorita numărul 4.

Jelena Ostapenko şi Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul profesionisţ anul acesta, în turul al doilea al Openului Statelor Unite, reprezentanta Letoniei impunându-se în două seturi simetrice: 6-4, 6-4,scrie Agerpres.ro

sursa foto:gsp.ro