Horoscop 4 octombrie 2017

Berbec

Trebuie să fii prezent într-o altă locație decât cele cu care erai obișnuit în programul zilnic, caci prezența ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care poți fi mândru. Nu te întorci acasă fără ceva palpabil, pe care să-l consideri rodul material al eforturilor tale de azi. Posibil să fii toată ziua pe drumuri în interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar măcar rezolvi cu brio ceea ce aveai în plan, nefiind deplasări inutile.

Taur

Ai fost nevoit sa faci un sacrificiu, obligatoriu la vremea respectiva, dar acum regreti ca ai facut acel gesţ ca ti-ai calcat pe suflet si pentru ce, in fond? Nu se vad urmarile benefice ale acelui compromis si iti pare rau ca ai coborat atat de mult stacheta… Mai asteapta, e posibil ca efectele vechilor compromisuri sa nu fi aparut inca, de aceea ti se pare ca totul merge inca intr-o directie defavorabila. Te intrebi daca a meritat.

Gemeni

Intervii la momentul oportun cu o solutie salvatoare si atragi respectul si aprecierile colaboratorilor. Unii nu au gasit o astfel de idee, dar tu te-ai informat si ai avut curajul sa spui clar ce gandesti, ca atare, iata, parerea ta conteaza acum foarte mult. Orice confruntare sau competitie de idei in care esti si tu implicat te poate avea printre invingatori, deci nu-ti fie teama sa-ti exprimi parerea. Detii suficienta experienta acumulata prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiti sa fie performant si de calitate!

Rac

Nu stii unde sa mergi, pentru ca ai avea la dispozitie doua destinatii la fel de tentante. E greu sa ajungi si intr-o parte si-n alta in aceeasi zi, desi vei incerca, pentru ca, daca trebuie sa renunti la una din ele, vei ramane mereu cu gandul la aceasta, intrebandu-te daca nu ar fi fost mai buna. Nu fugi dupa doi iepuri in acelasi timp, pentru ca stii ca s-ar putea sa nu prinzi nici unul, ca atare cantareste atent care dintre cele doua cai ti se potriveste si alege-o pe aceea!

Leu

Cu atitudinea pe care o ai, totul evolueaza in directia cea buna. Crezi cu tarie ca ceea ce faci are rezultate excelente si e doar o chestiune de timp pana vei ajunge la capat. Ai si rabdarea necesara, si tonusul ideal pentru a face tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti materializa un gand. Poti uimi lumea prin ceea ce se naste din mintea sau din mainile tale, deoarece investesti toate resursele tale cele mai bune in acest sens: ambitie, incredere, placerea de a munci, spirit practic.

Fecioara

Nu insista sa duci mai departe un plan care pare sa nu se mai urneasca din loc de la o vreme, ci incearca sa te detasezi cateva zile de miezul evenimentelor. Dupa o pauza, vei vedea lucrurile din alt unghi si blocajul de acum va fi depasit mult mai usor, ca atare nu te incapatana sa treci cu orice pret de acest impas. Uneori nu-i rau sa stai pe loc si sa privesti de pe margine, pentru ca asa intelegi lucrurile la rece, fara sa fii la fel de implicat ca inainte.

Balanța

Privind in jur, ai tendinta de a spune ca totul merge prosţ ca nu primesti nimic bun de la ceilalti, ca esti blocat intr-o zona neagra, dar te inseli! Nu e genul tau sa te lasi coplesit de insatisfactiile minore ale vietii de zi cu zi; tu ai teluri mult mai inalte si o viziune mult mai tonica asupra viitorului, dar in loc sa privesti la ceea ce te asteapta dincolo de oprelistile actuale, bati pasul pe loc analizand ce nu merge. Elibereaza-te, cumva, de aceste frici distructive, care nu te caracterizeaza. Legea compensatiei functioneaza: daca nu primesti ceva azi, ti se ofera altceva mai bun maine!

Scorpion

Esti impins de la spate de niste termene limita care te irita la culme, dar in loc sa stai si sa comentezi graba cu care trebuie sa te misti, mai bine ai profita de fiecare clipa pentru a te ocupa de acel proiect urgent. Daca te organizezi mai bine si maresti un pic ritmul, vei vedea ce bine inaintezi spre scopul propuş fara sa intri in panica, fara sa te enervezi pe nimeni si fara sa gresesti, daca hai, la treaba, nu sta cu ochii pe ceas vaicarindu-te ce repede trec orele. Mai ai timp suficient sa ajungi unde ti-ai propuş dar nu-l irosi aiurea!

Săgetător

In orice colectiv, cineva trebuie sa-si asume rolul de lider pentru ca are ceva mai mult curaj. De data aceasta tu ai putea fi omul potrivit pentru a trasa directia. Toti iti vor recunoaste valoarea, superioritatea si autoritatea si te simti bine in aceasta postura de sef, mai ales ca nimeni nu te contrazice ci ti se supune cu respect. Intr-o astfel de atmosfera, va veti uni cu totii fortele intr-un scop comun pe care il puteti atinge doar daca liderul isi indruma supusii cu talent si pricepere.

Capricorn

Cauti nod in papura la orice, chiar si la acele directii care sunt clare, sigure si nu ar merita sa fie tratate cu atata suspiciune, cum faci tu acum! Alunga temerile inutile din mintea sau din sufletul tau, pentru ca directia in care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculoş asa cum si se pare tie. Desi ai impresia ca inaintezi intr-o directie amagitoare, merita sa mergi mai departe, fara sa te temi de propriile decizii, pentru ca fiecare gand de acum creeaza de fapt actiunile de maine. Nu are rost sa privesti spre viitor cu ganduri negative.

Vărsător

Este o zi pe placul tău, iar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlnești persoane a căror prezență îți face multă plăcere. Primești un telefon de la cineva drag și numai auzul vocii sale te face sa zambesti. Iti intra cineva in casa iar atmosfera pe care o creeaza acesta prin simpla sa aparitie face tuturor bine, ca atare fii deschis spre dialog, comunicare, socializare, pentru ca de la oameni si din spatii aglomerate vin azi cele mai placute surprize. Iesi in lume si bucura-te de vesti bune!

Pești

Cand toate iti merg de minune, esti mult mai vesel si mai generos si iti place sa impartasesti bucuria cu ceilalti. Indiferent care ar fi formele de gratitudine pe care le ai la indemana, esti atat de darnic si de bun, incat oferi totul cu inima deschisa. E modul tau de a arata lumii ca esti multumiţ ca esti recunoscator pentru tot ce ai primiţ o forma altruista de a dărui si altora ceva din fericirea ta. Le va face bine si lor aceasta atitudine deschisa, optimista, luminoasa, pentru ca se vor molipsi de la tine de buna dispozitie, de curaj, de determinare si incredere. Esti un exemplu demn de urmat catre fericire!

De același autor

Related Articles