Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Își petrece timpul cu oamenii care îl fac să uite să-și verifice telefonul

În această seară invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi” este Emil Sergiu Varga inițiatorul grupului Reșița de neuitat atât pe facebook cât și în viața reală. Cu migală, pasiune, dar mai ales patriotism local, invitatul nostru ne îndeamnă să iubim și să nu uităm istoria urbei noastre și a Banatului de Munte.Emil Sergiu Varga promovează și glorifică fotografii ce ne dezvăluie povești de viață din secolul trecut, scriind o istorie peste care patina timpului nu a făcut decât să o înobileze.

De unde a izvorât această pasiune și de ce vom afla de la invitatul nostru în această seară, de la ora 22.

Mărturisește cu sinceritate că îi place să-și petreacă timpul cu oamenii care îl fac să uite să-și verifice telefonul… așadar vă invităm să petreceți această primă seară, de marți a lui octombrie, cu noi pe frecvențele Radio România Reșița.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu Emil Sergiu Varga.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău