Echipă completă la Inspectoratul şcolar judeţean din Caraş-Severin.

Echipa managerială a Inspectoratului Şcolar judeţean Caraş-Severin a fost reîntregită prin instalarea în funcţia de inspector general şcolar adjunct a profesoarei Lenuţa Ciurel – fost director al Colegiului economic al Banatului Montan.

La momentul festiv au participat prefectul Matei Lupu, vicepreşedintele Consiliului judeţean, Flavius Nedelcea, inspectorul şcolar general Ioan Benga şi corpul de inspectori.

La investire, noul inspector şcolar general adjunct, Lenuţa Ciurel, a vorbit despre planurile de viitor:

Voi urmări creşterea calităţii actului educaţional, întocmirea de proiecte cu finanţare europeană pentru că este nevoie de aşa ceva în judeţ şi formarea unei echipe care să performeze . Totodată nu voi urmări performanţa elevilor numai din prisma rezultatelor, ci şi prin progresul şcolar, pentru că trebuie să ţinem seama şi de acei copii care nu pot să obţină performanţă la cel mai înalt nivel, dar, performanţa lor, a acelor copii care vin din sistemul gimnazial cu rezultate foarte mici la evaluarea naţională. la ei trebuie să urmărim să aibă progres. deci nu stagnare, nu regres, ci progres.”-a spus Lenuţa Ciurel.

Lenuţa Ciurel este profesor de chimie şi a activat de-a lungul anilor numai la Colegiul economic al Banatului Montan, unde a ocupat atât fotoliul de director cât şi pe cel de director adjunct în perioade diferite şi este şi consilier judeţean.(Daniela Tudor)

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.