Parteneriat de afaceri România – Serbia

91

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Provinciei Voivodina organizează astăzi, un eveniment sub genericul: Parteneriat de afaceri România – Serbia.

Întâlnirea face parte din agenda de activități stabilită prin Acordul de Colaborare încheiat în primăvara acestui an cu ocazia vizitei la CCIA Timiş a unei delegații de afaceri condusă de Președintele Camerei de Comerț și Industrie Vojvodina.

Scopul evenimentului este de a oferi o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți. Prin încheierea acestui parteneriat, cele două organizații camerale și-au propus o colaborare îndelungată între Județul Timiș şi Provincia Voivodina, două regiuni în plină dezvoltare care oferă oportunități importante de afaceri în toate domeniile, cât și creșterea numărului de firme românești și sârbești care să investească pe cele două piețe. Interesul comun exprimat este de a stabili colaborări de lungă durată cu parteneri din județul Timiș, în vederea distribuirii şi comercializării produselor sârbești pe piața din România.

Şi-au anunțat participarea la întâlnire 10 firme timișene din domeniile: captare ecologică reziduri petroliere; producție confecții metalice sudate și zincate; servicii profesionale de proiectare, execuție, consultanță și asistență; industria de automotive; construcții civile și industriale; produse din oţel pentru construcţii; consultanță/proiectare/execuție suporți galvanici și vopsitorie; amenajări interioare și exterioare; producție ansamble metalice sudate; cabinet de avocatură.

Delegația din Voivodina este compusă din reprezentanți a 20 de firme din domeniile industrie și comerț şi este condusă de Boško Vučurević – Președintele Camerei de Comerț și Industrie Vojvodina.

Evenimentul este programat să înceapă la ora 11.00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3.

(Marius Căruntu)