Mircea GrecuAsociaţia de caritate Humanitas din Bocşa a continuat anul acesta tradiţia de ajutorare a 100 de familii defavorizate. O grupă de tineri voluntari, coordonaţi de un angajat al asociaţiei, a identificat familiile care au nevoie de ajutor şi a distribuiţ de la începutul lunii decembrie, pachetele cu alimente, a precizat pentru postul nostru de radio, preşedintele Humanitas Bocşa, Mircea Grecu.
Anul acesta, asociaţia de caritate a demarat şi o primă etapă de distribuire de lemne de foc, gata tăiate şi pregătite pentru folosinţă, către oameni în vârstă şi cu mobilitate redusă. Astfel de acţiuni vor continua pe tot parcursul sezonului rece, a asigurat Mircea Grecu.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.