Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„Reșița în 10 dimensiuni” – Cultură prin toate formele ei de manifestare

Indiferent ce curs urmează nava noastră, noi suntem căpitanul, deşi mediul, cu tot ce înseamnă el, ne modelează felul de a gândi şi ne influenţează convingerile şi ideile care stau la baza imaginii pe care ne-o formăm despre noi înşine. Un rol important îl are Cultura prin toate formele ei de manifestare. În această seară invitatul emisiunii „Singuri, dar împreună” este un om care vine în viața Cetății cu o nouă ediție a manifestării „Reșița în 10 dimensiuni”, Marian Apostol.

Despre programul manifestării și despre invitații din acest an, despre rolul important al actului cultural în orașul nostru vom discuta cu invitatul nostru în această seară de la ora 22.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu Marian Apostol, directorul Casei de Cultură din Reșița.

Rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău