[FOTO] Invitatul emisiunii “Între noi. Rămâne între noi” este un om care susține viața Cetății, Marian Apostol

 Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Indiferent ce curs urmează nava noastră, noi suntem căpitanul, deşi mediul, cu tot ce înseamnă el, ne modelează felul de a gândi şi ne influenţează convingerile şi ideile ce stau la baza imaginii pe care ne-o formăm despre noi înşine. Un rol important îl are Cultura prin toate formele ei de manifestare.

În această seară invitatul emisiunii “Între noi.Rămâne între noi este un om care se implică în viața Cetății, Marian Apostol.

Despre felul cum înțelege ceea ce sublinia Charles Bukowski „Începi salvarea lumii salvând câte o singură persoană. Orice altceva este romantism pompos sau politică”, despre inițiativele sale culturale, sindicale și sociale, despre realitatea înconjurătoare, cu Marian Apostol de la ora 22.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu Marian Apostol.

Rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles