Victorie clară pentru România la primul meci din preliminariile pentru EURO

Naționala feminină de handbal a României a învins echipa Austriei cu scorul de 36-25 (18-11), miercuri, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în primul său meci din Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2018.

Tricolorele au debutat cu dreptul în această campanie de calificare, obținând o victorie clară, fără emoții. Primul sfert de oră a fost echilibrat, dar apoi au urmat trei goluri consecutive și desprinderea la 8-5 (16), pentru ca la pauză diferența să fie de șapte goluri, 18-11. În ultimul sfert de oră al confruntării diferența de pe tabelă a crescut în favoarea echipei antrenate de spaniolul Ambros Martin fiind de 13 goluri, 34-21. În final, România s-a impus cu 36-25.

În iunie, România a învins Austria în ambele manșe ale play-off-ului pentru Campionatul Mondial 2017, 34-29 acasă și cu 33-24 în deplasare.

Duminică, la Luso (17,00, ora României), tricolorele vor înfrunta Portugalia. Din grupă mai face parte echipa Rusiei, primele două clasate urmând să se califice la turneul final,scrie Agerpres.ro

sursa foto:www.news.ro

Cele mai citite

Related Articles