[UPDATE][FOTO]”Ghiozdanul cu bucurii” a ajuns la copiii din Bocşa şi Reşiţa

UPDATE:

Zeci de ghiozdane echipate cu cele necesare pentru şcoală au ajuns joi, 28 septembrie la copii. Mai mulţi elevi din Bocşa şi Reşiţa s-au regăsit astăzi printre fericiţii beneficiari ai unui rucsac şcolar cu rechizite.

După campania umanitară de donare de sânge „Împreună dăruim viață”, desfășurată împreună cu Asociația Oameni cu suflet şi Radio România Reşiţa în această vară, un alt gest caritabil menit să sprijine elevii din familiile nevoiaşe şi cu posibilităţi limitate i-a mobilizat pe membrii Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, a declarat pentru Radio Reşiţa părintele Mihai Ciucur – coordonatorul campaniei. Este vorba despre proiectul umanitar „Ghiozdanul cu bucurii”, campanie organizată în parteneriat cu protopopiatele și parohiile din Episcopia Caransebeșului, centrele de tineret de la nivelul parohiilor, unitățile de învățământ din Caraş-Severin, asociații și alte entități non-profit din judeţ.

Beneficiarii ghiozdanelor şi ai rechizitelor au fost selectați din rândul familiilor nevoiașe aflate în baza de date a organizatorilor, este vorba de elevii de la şcolile gimnazială 7 şi Mociur din Reşiţa şi de la liceul „Tata Oancea” din Bocşa. Cum au primit aceste daruri, am aflat de la unii dintre ei:

Radio România Reşiţa este partener media a campaniei, în desfăşurare în Caraş-Severin până în 6 octombrie.

***

După campania umanitară de donare de sânge “Împreună dăruim viață”, desfășurată împreună cu Asociația Oameni cu suflet şi Radio România Reşiţa în această vară, un alt gest caritabil menit să sprijine elevii din familiile nevoiaşe şi cu posibilităţi limitate i-a mobilizat pe membrii Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, a declarat pentru Radio Reşiţa părintele Mihai Ciucur, coordonatorul campaniei.

Este vorba despre proiectul umanitar “Ghiozdanul cu bucurii” în desfăşurare până la 6 octombrie în parteneriat cu protopopiatele și parohiile din Episcopia Caransebeșului, centrele de tineret de la nivelul parohiilor, unitățile de învățământ din Caraş-Severin, asociații și alte entități non-profit din judeţ.

Beneficiarii ghiozdanelor şi ai rechizitelor au fost selectați din rândul familiilor nevoiașe aflate în baza de date a organizatorilor.

Astfel, Ghiozdanul cu bucurii, va ajunge joi, 28 septembrie la elevii de la şcolile gimnazială 7 şi Mociur din Reşiţa şi la liceul “Tata Oancea” din Bocşa, după următorul program:

ora 12.00 – Școala Gimnazială nr. 7 Reșița
ora 13.00 – Școala primară din cartierul Mociur
ora 15.00 – Bocșa, Liceul “Tata Oancea”

Radio România Reşiţa este partener media al evenimentului.

Sursa foto: ATOR-BM

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles