Cetăţenii Municipiului Timişoara rămân astăzi fără apă la robinete!

Aproape jumătate de Timişoara rămâne fără apă astăzi timp de aproape o zi întreagă. Angajaţii Aquatim vor lucra la o conducta magistrală care deserveşte o bună parte din oraş.

Astăzi între orele 13.00 – 20.00, se va întrerupe furnizarea apei reci pe strada Demetriade între străzile Baader şi Calea Aradului. Vor rămâne fără apă trei firme din zona de nord şi o benzinărie.

De asemenea, va fi şi presiune redusa la apa rece la blocurile de pe străzile Kogalniceanu, Lipovei, Torontalului, Aradului, Circumvalaţiunii, Matei Basarab, Mircea cel Batran, Gheorghe Lazar şi în zona Bucovina. Se va lucra la conducta magistrală de la intersecţia strazilor Demetriade cu Popa Sapca, actiune care face parte din cadrul proiectului de modernizare a pasajului Popa Şapcă finanţat de Primăria Timişoara.

Atenţie! La reluarea alimentarii cu apă rece este posibil sa apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles