Radio România Reșița este radioul oamenilor.

Din respect pentru toți ascultătorii noștri, managerul Laura Sgaverdea vă propune în fiecare după masă, de luni până vineri, de la ora 17:15, o temă importantă spre dezbatere la emisiunea „Ascultă cum te ascult”.

Radio România Reșița a promovat și promovează cultura, educația, sportul, toate evenimentele ce se desfășoară în imediata noastră apropiere. Astăzi,  în Reșița, la iniţiativa Federaţiei Mondiale a Inimii şi sub patronajul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi al UNESCO, a fost sărbătorită Ziua Mondială a Inimii, motiv pentru care, în luna septembrie, cluburile Lions din întrega ţară promovează mişcarea, sub îndrumarea Lions Club District 124 România.

Crosul Inimă de Leu, ce are drept obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare,  se adresează persoanelor de toate vârstele, care doresc să tragă un semnal de alarmă împotriva acestor multitudini de boli care afectează inima şi vasele de sânge, precum şi celor care doresc sa sprijine activ proiectele caritabile iniţiate de Clubul Lions Onix Reşiţa prin donaţii şi sponsorizări.

Concluziile la finalul acestui eveniment, de la ora 17:15, cu Laura Sgaverdea și Cristina Corocan, din studioul radioului reșițean

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți  răspunde la întrebarea emisiunii:

De ce suntem sedentari?

Rămâneţi cu  Radio România Reșița pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Emisiunea se difuzează şi live pe pagina de facebook Radio România Reșița.