romel-buzescu-186x186

La nivelul judeţului Caraş-Severin, tăierile ilegale de arbori au crescut faţă de anul trecut cu 134%, respectiv de la aproape 900 de metri cubi în 2012, la peste 2.800 în 2013, se arată în situaţia dată publicităţii de Inspecţia Silvică şi Vânătoare a judeţului. Inginerul Romel Buzescu, şeful inspecţiei, a menţionat că în acest an controalele nu au mai fost anunţate şi au fost mult mai exigente decât în trecut, ceea ce a dus la creşterea cantităţilor  depistate.

Această situaţie se constată în special în pădurile proprietate publică a unităţilor administrativ-teritoriale fără contracte de administrare, a mai specificat Romel Buzescu.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.