[AUDIO] Bilanţ la Inspectoratul de Jandarmi Caraş-Severin

evaluare jandarmiLa sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a avut loc, în această după-amiază, evaluarea activităţii inspectoratului pe anul 2013.  La această activitate au participat prefectul judeţului şi reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, iar din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a fost prezent şeful Direcţiei Pază şi Protecţie Instituţională, locotenent colonel Cristian Mihai. Au fost analizate activitatea şi misiunile executate pe linia menţinerii şi asigurării ordinii publice, pe linia supravegherii şi protecţiei instituţionale, precum şi aportul inspectoratului la creşterea gradului de siguranţă publică. Potrivit bilanţului, în acest an jandarmii cărăşeni au fost angrenaţi în 5.300 misiuni de ordine publică. În perioada de referinţă, efectivele din cadrul structurilor de ordine publică au executat misiuni de intervenţie pentru un număr de 749 de apeluri prin Serviciul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, în 5 localităţi.

Plutonierul Marius Săndulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului cărăşan, prezintă o sinteză a bilanţului de activitate:

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a adus mulţumiri jandarmilor pentru aportul adus la siguranţa şi liniştea cetăţenilor, pentru profesionalismul de care au dat dovadă în executarea misiunilor încredinţate, precum şi pentru buna cooperare cu celelalte structuri componente ale M.A.I.

La finalul activităţii, locotenent colonel dr. Cristian Mihai a felicitat personalul unităţii pentru rezultatele obţinute şi eforturile depuse în îndeplinirea misiunilor, în pofida tuturor greutăţilor financiare şi tehnice întâmpinate.

Cele mai citite

Related Articles