Accident grav pe D.N. 6

475

Un accident grav s-a produs aseară pe D.N.6, în afara localității Slatina Timiș. O persoană a decedat iar alte trei au suferit răni ușoare. Polițiștii din Caransebeș au fost sesizați prin apel la 112 despre un accident rutier ce a avut loc pe D.N.6, în afara localității Slatina Timiș.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Mureș, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, pe D.N.6, dinspre Caransebeș spre Orșova. La km 435+400 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, carosabilul fiind alunecos, ansamblul de vehicule a intrat în derapaj, semiremorca a pătruns pe contrasens și a acroșat lateral o autoutilitară cu volan pe dreapta, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Timiș, ce tracta o remorcă, care se deplasa regulamentar pe sensul său de mers.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului pe locul din stânga-față în autoutilitara care circula regulamentar și rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei și a altor două persoane, cei trei răniți ușor fiind transportați la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.