CSM Reșița merge la victorie și la Lugoj

91

Echipa de fotbal Liga a III-a CSM Școlar Reșița susține vineri, 15 septembrie o nouă partidă din campionat. De această dată rosso-nerii evoluează în deplasare la Lugoj, cu echipa locală CSM. Victoria este obiectivul formației din Valea Domanului, așa cum a fost și în precedentele întâlniri, după cum afirmă antrenorul Roco Sandu:

” Ne-am impus în meciurile precedente și în meciul de la Deva a fost o victorie obținută cu muncă, câștigată prin mentalitate și efort fizic foarte mare. Am câștigat la Mama Mia Becicherecu Mic de o manieră categorică, am condus meciul cu Centrul Național în teren și în posesie. Și acest meci l-am câștigat datorită dăruirii jucătorilor. Urmează meciul de la Lugoj și îmi doresc ca băieții să aibă aceeași atitudine și avem încredere că vom obține un rezultat pozitiv.”

Din lot nu va face parte Souleymane Keita, care a suferit o întindere musculară și nu se știe cât va fi indisponibil. Și Răzvan Dulap mai are câteva probleme medicale, dar minore. În rest tot lotu este valid.

Partida CSM Lugoj – CSM Şcolar Reşiţa, are loc vineri, de la ora 17:00 şi contează pentru etapa a -4-a a Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a.

Celelalte partide din vestul țării, în etapa a 4-a sunt:

Vineri, 15 Septembrie:

ACSO Filiaşi – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic          17:00

AFC Hermannstadt 2 – CS U Craiova 2           17:00

Naţional Sebiş – Şoimii Lipova     17:00

CNS Cetate Deva – ACS Şirineasa          17:00

Sâmbătă, 16 Septembrie:

Gloria Lunca Teuz Cermei – ACS Ghiroda     17:00

și Internaţional Băleşti – Millenium Giarmata          17:00.

Centrul Naţional de Pregătire Timişoara stă.

Cristina Corocan